Gun shop Gun shop Gun shop Gun shop
НАЧАЛО » Как да поръчам « Назад
КАТАЛОГ
НАЧАЛО >> Как да поръчам
Как


да


поръчам

Изкупуваме револвери и пистолети ТТ, Макаров, Байкал, ЧЗ, АП, Mарго, Марголин, Аркус, Шпагин. Судаев, Валтер, Глок, Хеклер и Кох, Астра  в зависимост от състоянието на пистолета. Изкупуваме пълнители за всички системи по 5 лева. Изкупуваме всякакви части за оръжия, които не са на режим (не са забранени от закона: цеви, затвори, цевни кутии).

Изкупуваме газови пистолети само на немски фирми (например UMAREX ) по цени в зависимост от състоянието им.

Изкупуваме мотори с кош:  Цюндап KS 750 / Zundapp KS 750 /  и БМВ R75 / BMW R75 /

Изкупуваме резервни части за БОЙНА МАШИНА ПЕХОТА - 1 и 2 ( БМП-1 и БМП-2 )

Ако Ви интересува допълнителна информация за някой от продуктите, описани в страница, моля Ви, свържете се с нас: e-mail: w.trading@abv.bg, факс: 02/9756158, мобилен телефон 0887883338


Всички цени в сайта са без ДДС. За покупка на оръжия, предлагани в сайта и части за тях (цеви, затвори, затворни рами и други на режим), е необходимо купувача, да се снабди с разрешение за покупка от служба КОС при МВР.

Изкупуваме веднага: ОРЪЖИЯ ЗА КОЛЕКЦИОНЕРИ, щикове (байонети), шанцови инструменти (лопатки, кирки и др.), всякакви ВОЕННИ АКСЕСОАРИ (каски, дрехи,екипировка)

ПОРЪЧКИ на стоки, извън София:

Ако искате да поръчате стока, за адрес извън София, ще Ви я изпратим, чрез Куриерска служба Еконт /без оръжия и боеприпаси/, с наложен платеж (плаща се при получаването в Еконт), за такава поръчка са ни необходими: точно описание на поръчваният продукт, двете ви имена, номер на мобилния ви телефон и адрес на офиса на Еконт във вашият град или село. Всяка изпратена стока е придружена с касов бон с включено ДДС, като разноските по куриерската доставка на Еконт, са за сметка на купувача.

ЗА ПОКУПКИ в град София

РАБОТНО ВРЕМЕ: отваряме магазина, при предварителна уговорка по телефона, след като клиентът е избрал от сайта ни продукта, който иска да закупи.

/тролей N4 на спирка Капитан Списаревски (това е най-близката спирка)  или  N 11, слиза се на спирка "бул. Проф. Цветан Лазаров"/

Ако идвате с кола, трябва да се движите по "Цариградско шосе", посока град Пловдив, правите десен завой, посока Аерогара София, но не тръгвате по моста към Аерогарата, а се спускате по пътя към ж.к. Дружба, на първият сфетофар (има бензиностация OMV), завиватe наляво по бул. Проф Цветан Лазаров. Минавате под моста за Аерогарата. Карате по булевард "Професор Цветан Лазаров", докато от лявата ви страна подминете две бензиностации, веднага, след втората бензиностанция GAZPROM, ще видите големи оранжеви халета, това е СТОКОВО ТЪРЖИЩЕ СЛАТИНА- КЪРА. След като минете бариерата на Борсата, карате нагоре, до Хале номер 6, което се намира в най-горната точка на Борсата (най-далече от булеварда).  Обикаля се цялото хале от горната му част, прави се ляв завой и ще видите склада. Склад 613 се намира от късата страна на халето.


Вафенхандел ЕООД
e-mail: w.trading@abv.bg
факс: 02/9756158

мобилен телефон 0887883338

управител- Мариана Чолакова

 

 

Copyright © 2010 W Trading - Всички права запазени