Gun shop Gun shop Gun shop Gun shop
НАЧАЛО » Как да поръчам « Назад
КАТАЛОГ
НАЧАЛО >> Как да поръчам
Как


да


поръчам

Изкупуваме револвери и пистолети ТТ, Макаров, Байкал, ЧЗ, АП, Mарго, Марголин, Аркус, Шпагин. Судаев, Валтер, Глок, Хеклер и Кох, Астра  в зависимост от състоянието на пистолета. Изкупуваме пълнители за всички системи по 5 лева. Изкупуваме всякакви части за оръжия, които не са на режим (не са забранени от закона: цеви, затвори, цевни кутии).

Изкупуваме мотори с кош:  Цюндап KS 750 / Zundapp KS 750 /  и БМВ R75 / BMW R75 /

Изкупуваме резервни части за БОЙНА МАШИНА ПЕХОТА - 1 и 2 ( БМП-1 и БМП-2 )

Ако Ви интересува допълнителна информация за някой от продуктите, описани в страница, моля Ви, свържете се с нас: e-mail: w.trading@abv.bg, факс: 02/9756158, мобилен телефон 0887883338 /между 9 - 18 часа/


Всички цени в сайта са без ДДС. За покупка на оръжия, предлагани в сайта и части за тях (цеви, затвори, затворни рами и други на режим), е необходимо купувача, да се снабди с разрешение за покупка от служба КОС при МВР.

Изкупуваме веднага: ОРЪЖИЯ ЗА КОЛЕКЦИОНЕРИ, щикове (байонети), шанцови инструменти (лопатки, кирки и др.), всякакви ВОЕННИ АКСЕСОАРИ (каски, дрехи,екипировка)

ПОРЪЧКИ на стоки, извън София:

Ако искате да поръчате стока, за адрес извън София, ще Ви я изпратим, чрез Куриерска служба Еконт /без оръжия и боеприпаси/, с наложен платеж (плаща се при получаването в Еконт), за такава поръчка са ни необходими: точно описание на поръчваният продукт, двете ви имена, номер на мобилния ви телефон и адрес на офиса на Еконт във вашият град или село. Всяка изпратена стока е придружена с касов бон с включено ДДС, като разноските по куриерската доставка на Еконт, са за сметка на купувача. Еконт посещава нашият магазин всеки ПОНЕДЕЛНИК и ЧЕТВЪРТЪК в 14 часа. и тогава тръгват пратките към клиентите.

ЗА ПОКУПКИ в град София:  отваряме магазина, при предварителна уговорка по телефона, след като клиентът е избрал от сайта ни продукта, който иска да закупи.


Кай 2010 ЕООД
e-mail: w.trading@abv.bg
факс: 02/9756158

мобилен телефон 0887883338 /между 9 и 18 часа/

Нощем не работим

лице за контакт: Поручик Галицин

 

 

Copyright © 2010 W Trading - Всички права запазени